Köpt hem tester

2-pack. (Det var väl liksom lika bra – för säkerhets skull… )
Tänkte testa imorgon bitti.

Ärligt talat blir jag nog väldigt förvånad om det inte är positivt. Eller kanske snarast förbryllad.

Samtidigt tycker jag att jag kanske borde vänta längre. För att vara säkrare på att ett eventuellt negativt test ÄR negativt på riktigt. Eller för att inte behöva stå och vara osäker på resultatet.

Fast erfarenheten talar emot. Första graviditeten väntade jag tills mensen var 1 vecka försenad. Då gick det ändå inte att avgöra säkert om det var ett positivt test eller bara inbillning. Först nära en vecka senare hade jag ett säkert positivt test. Andra graviditeten testade jag jättetydlgt positivt när mensen var två dagar försenad. (Försenad utgår då från 28-dagarscykel.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *