Beräkningar

Om vi utgår från senaste mens, 10 oktober, och 28 dagars cykel, så blir BF 16 juli.
Min cykel brukar ju som sagt var oftast vara kortare än så. 25-26 dagar känns vettigt att räkna med. Om vi räknar med 25 dagar, så stämmer det bra ihop med den där märkliga söndagen Då har jag BF 13 juli (en söndag).

Även om BM ju kommer att utgå från BF 16 juli tills dess att UL säger något annat, så tänker jag utgå från BF 13 juli.

Nu ska vi bara hoppas att den lill* stannar i magen. Jag ska *försöka* låta bli att oroa mig för missfall – fast omkring v 6-7 kommer det väl att vara jättesvårt

Men jag försöker tänka som så att oron inte för något gott med sig. Om embryot stannar kvar och utvecklas till ett foster och ett barn, så mår h*n bättre av att jag inte oroar mig.
Och skulle det sluta i missfall, så är det egentligen inget som blir bättre av att jag gått och oroat mig. (Jo, risken är jag känner mig naiv som inbillat mig att det ska gå bra. Och naiv vill man ju inte vara…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *