Så trött på att vara trött :-(

Jag vill så mycket.

  • Jag vill(e) julpyssla med Simon (och han med). Jag hade skaffat hem saker från Panduro. Men jag orkar ju aldrig. En tomte har det blivit – knappt färdig
  • Jag skulle batika en gammal mammatröja och en tröja till Simon. Jag började vaxa (vaxbatik) redan ungefär samtidigt som vi började försöka… och efter några veckor (med liten insats varje vecka…) så var vaxandet klart. sedan har tröjorna legat – och väntat. Jag orkar inte batika.
  • Jag ville göra julkorv. Det är inget måste, men det är KUL. Kul att göra egen korv, kul som projekt och tradition. Kul att själv bestämma hur den ska smaka. – Självklart har jag inte orkat.
  • Jag skulle skicka julklappar till släkten i Frankrike. Inget stort, men ändå. Känns liksom rimligt när vi ”våldgästat” dem ett par veckor i somras. Har jag orkat? Nä. Inte ens sätta foton på Simon i ramar och få iväg har jag orkat.
  • Jag ville göra julgodis! Det är inte mycket godis jag gillar, men de där klassiska julgodisen vi brukar göra, dem gillar jag.
  • Jag vill städa, få ordning, plocka bland viktiga papper, sätta in saker i pärmar, plocka i ordning på vinden, etc etc. Få lite ordning omkring mig och därmed något mer ordning i mig. – Orkar inte.

Trött.
Jävla trötthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *