Nytt år?

Ja, jag får väl lita på att det är det, även om jag själv missade tolvslaget. Efter måååånga timmar i bil, för att fira nyår i norra Småland, så slocknade jag vid 21.30-tiden på nyårsafton. Jag bad smabon väcka mig till efterrätten, men när han kom och gjorde det, ville jag bara sova vidare; jag bad honom skåla i ett glas för mig också när det väl var dags.

Annars drömde jag om blödningar den natten. Att jag hade blödningar, och därför skulle äta någon sorts allergitabletter… och katten hade viss samma poblem och fick samma medicin. Mycket snurrigt…

Efter en lika lång bilresa tillbaka igår, genom snöfall, så känner jag mig rätt mör. Att sitta stilla i en bil länge gör inte precis några underverk md mina rapningar, om man säger så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *