Ibland undrar jag verkligen…

Magen växer. Det är ju ett tag sedan förra graviditeten, men jag tycker att den är större än motsvarande vecka då. Inget konstigt i det, magen brukar väl bli stor fortare med andra barnet. Men… förra graviditeten väntade jag fortfarande tvillingar vid den här tiden. Stundtals undrar jag om jag gör det den här gångn också…

Annars har jag börjat känna efter Med Simon kände jag rörelser sent. I v 19+6 kände jag något som kaaaaanske var fosterrörelser, och i v 20+1 kände jag något som jag var rätt säker på (och som jag i efterhand kan bekräfta var det). Men innan v 19+6 kände jag inget som jag vågade särskilja från gaser i magen.

Nu ligger jag ibland och känner efter. Och ibland tror jag att kaaaaanske. Men de mer distinkta sakerna är nog säkerligen gas. Däremot så har jag någon mer odefinierad känsla, som jag liksom inte alls kan beskriva – det är liksom nästan bara en känsla. Ibland tror jag – och ibland tror jag inte

Och också den känslan får mig att fundera. För ibland är det en bra bit åt höger, och ibland en bra bit åt vänster. Jag tycker att om det skulle vara bara en – och den är ju inte så stor ännu – så borde jag känna det mer i mitten.

Men jag vet inte…

Nåja, tre och en halv vecka till UL. Då får jag veta hur många levande det finns i min mage: 0, 1, 2 eller fler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *