Försäkrad

När jag väntade tvillingar, så bestämde vi oss för att ta en ”väntabarnförsäkring”. Alltså inte bara gratisförsäkringen, utan den som kostade pengar. Tvillingar innebär ju större risker, så det kändes liksom vettigt.

Vi kom dock aldrig så långt som att skicka in lappen innan rutin-UL i v 18. Och då visade det sig ju att det bara var ena tvillingen som levde Men då kändes det liksom som att vi skulle ha försäkringen ändå. Det kvarvarande fostret var ju inte mindre viktigt, mindre värdefullt, för att det bara var ett och inte två. Så det blev försäkring i alla fall.

Ungefär samma resonemang fortsätter vi på nu. Det här barnet är ju självklart inte mindre värt än Simon. Och vi kan ju inte gärna börja vara orättvisa mellan syskonen redan när det minsta är i magen

Så nu ligger lappen om VäntaBarn-försäkring ifylld, redo att postas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *