Lite tröttare igen

Fast inte lika bedövande. Mer som ”normal” trötthet eller vad man ska säga.

I tisdags var jag för övrigt uppe till nästan elva på kvällen, och var sedan ändå inte sömnig nog att somna direkt. Så kanske är det fortfarande trötthet efter den kvällen som sitter i? (Nä, i vanliga fall är elva inte sent att gå och lägga sig, men nu under graviditeten är det nästan extremt sent )

Vad jag gjorde så sent i tisdags? Å, jag batikade slutligen en tröja En gammal mammatröja, som legat färdigvaxad för att batikas sedan någon gång i november En av de mammatröjor som ser ut som en helt vanlig topp, men som går att töja ut ofantligt över magen Jag har faktiskt fortsatt använda den i princip hela tiden mellan graviditeterna också – det är en bra tröja. Men den började se lite småtrist ut, så jag ville göra den lite roligare. Gul batikfärg på blå tröja – nu är den grön med blåa krumelurer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *