Sorterar kläder

Ja, jag vet att det är alldeles för tidigt att ta fram bebiskläder. Men det är faktiskt inte därför – egentligen.

Jag håller på att sortera igenom en massa olika lådor. Man samlar på sig så mycket, och ibland måste man rensa igenom och se efter vad man verkligen ska ha kvar. Jag har t.ex. haft några rejäla omgångar av skolböcker och -pärmar av blandat kompott från låg-, mellan- och högstadium.

Näst i tur stod lådor med gamla barn- och bebiskläder. Och som sambon sa, de ska ju ändå sorteras, så varför inte nu? Bebis- och barnkläder har stoppats undan lite på slump, och det har kommit kassar tillbaka med utlånade bebiskläder, så det var en salig röra i lådorna, med blandningar av storlekar och så.

Nu ligger det högar på vardagsrumsgolvet istället, ordnade efter storlek.
Jag tror faktiskt jag ska ta och skriva upp vad som finns i respektive storlekshög, innan jag plockar undan det i lådor igen. Kan vara bra att veta vad som behöver kompletteras.

Dessutom skadar det inte att det luftas lite – en del av lådorna har stått ute i förrådet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *