Diverse gravidgnäll

Kramp
Sedan typ en vecka tillbaka har jag börjat dras med kramp i vaderna på nätterna. Eller vissa nätter (inte alla, tack och lov). Vaknar med kramp och skriker till sambon att han ska hjälpa mig – vilket innebär att han ska komma och agera motstånd som jag kan flexa foten mot utan att behöva ta mig ur sängen. Jag avskyr verkligen kramp i vaderna. Jag får fullkomlig panik om jag inte lyckas avstyra den…

Åka tåg
Jag brukar gilla min stund på tåget på väg till och från jobbet. Oftast brukar jag slumra en stund.
Nu är det en plåga att åka tåg. Jag behöver plats åt sidorna för att få plats med armarna (magen tar plats!), och det är inte det lättaste på ett proppfullt pågatåg Med ihopklämda armar får jag ingen vettig blodcirkulation, och då mår jag riktigt otrevligt.
Och även om jag lyckas hugga mig en plats utan någon ”granne”, så märker jag ändå av det. Jag kan inte sitta bekvämt.


är inte heller kul längre. Jag blir andfådd och alldeles slut hur fort som helst. Även om jag drar ner på tempot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *