Ja, jag HAR bokat massagetid!

Och jag behöver den verkligen. För igår och idag har jag haft tväront i höger axel. Sådär riktigt jävla ont så jag knappt kan lyfta på armen

Annars är det mestadels en ganska skitkass vecka.

I måndags morse kräktes jag. Jag hade så mycket morgonslem att hosta loss på morgonen, så det gick inte att undvika att trigga kräkreflexen

Och sedan mådde jag skit på väggen till jobbet: susningar, yrsel, obekvämt, konstigt, fel i hela mig. Det är ganska vanligt att det känns så (typ minst varannan dag), men oftast inte fullt så illa. Och et brukar lugna sig efter en stund, så när jag väl kliver av tåget brukar det ha hunnit bli drägligt, och när jag kommer till jobbet brukar jag vara människa. Tyvärr inte så denna gången. Jag hade liksom fasligt låg medvetandenivå, kom liksom inte upp genom yrsel och skitmående och trötthet och allt. Så efter ett par timmar fick jag ge upp och gå hem. Det gick verkligen inte att jobba. Gick inte ens att stå ut med att sitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *