BM-besök: allt väl

Idag frågade faktiskt sköterskan mig om jag ville kolla urinen Och jag tyckte att ja, det verkar väl vettigt, med tanke på sist.
Men urinprovet visade idag inget noterbart.

Jag bad också om att få kolla Hb, eftersom det inte gjorts vid de två senaste besöken. Hb:t var 136 nu, så det har stigit påtagligt sedan sist (då 122). Detta trots att jag slarvar med järntabletterna (eller ja, glömmer att ta dem ibland). Så… jag tänker fortsätta slarva Tror själv ärligt talat att det räcker att jag tar varannan dag. (Jag frågade inte BM, för det var inte min vanliga, och det blev ett ganska summariskt besök – de har väl fullt upp när de ska täcka upp för varandra nu under semestrarna.)

Blodtryck: 113/74
Vikt: 88,8 kg
Hjärtljud: 132
Huvud: nedåt, ruckbart
SF-mått: 35

Som sagt var, det var inte min vanliga BM, och hon påpekade att SF-måttet kan avvika från kurvan när det är en annan person än vanligt som mäter, men jag tycker det verkade stämma bra in på kurvan.

Och så frågade jag om TENS-apparat. Jo, de hyr fortfarande ut. Men den var visst uthyrd nu (har de bara en?), till en tjej som är beräknad senare än jag… Verkar inte så lovande. Så hon tipsade mig om att hyra typ via nätet. Får väl kolla upp det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *