Oroliga nätter

På det hela taget har han varit en ”lätt” bebis vad gäller nätterna. I princip från början har han sovit på nätterna. Visst, han vaknar och äter då och då, det har han alltid gjort och gör fortfarande, men det har varit ytterst få nätter när han varit vaken eller haft direkt svårt att somna om, och i princip inga nätter när han inte alls vill sova utan istället vara vaken. Har det varit knepigt har det berott på förkylning eller liknande.

Men för tillfället är det stökigt på nätterna. Han sover oroligt. Har svårt att somna om. Hamnar i ett mellanläge där han inte är vaken men inte kommer till ro. Ledsen, orolig, stökig.

Två gånger på de senaaste dagarna har vi behövt byta blöja på natten, vilket vi annars inte gjort på månader tillbaka – blöjan brukar räcka till morgonen. Inatt var det en stor blöt kissfläck i vår säng (han sover mellan oss) och hela pyjamasen var dyngsur på den sidan.

Så för tillfället blir det inte tillräckligt sova på natten – för mig heller.

Till på köpet hade vi världens åskväder inatt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *