Ingen liten bebis längre

Som han babblar! Långa harangor med tydlig satsmelodi. Helt klart pratar han, berättar och talar om sin åsikt.
Ibland tror jag att jag hör ord också. Ibland är jag nästan övertygad om att det ska vara ett ”titta”. Några gånger har jag faktiskt varit nästan säker på att han säger ”hatt” Och ett par gånger har jag nästan trott på ett ”mamma”. Men nej, jag är inte övertygad

Klättra är annars kul. Över saker, under saker, ner i saker.
Över huvud taget är det mycket använda sin kropp. Han har stenkoll på kroppen. Sitter gärna och ofta på knä och på huk. Gör komplicerade manövrer på golvet, som får mig att tro att han kommer att bli gymnast eller akrobat – eller capoeirista som pappa Svårt att beskriva (fast sambon skulle beskriva det i capoeiratermer) – men som sagt var, han har kroppskontroll.

Det är ingen liten bebis det här längre. Det är nästan inte alls en bebis längre – bara lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *