[Dåligt med uppdatering]

Jaja, man ska hinna också…

Måndagen den 27 juli tlllbringade vi under kaotiska former en heldag på Ikea, för att shoppa loss på de 4000 kronor vi fått eftersom det var kökskampanj när vi beställde köket. Allt måste brännas vid ett tillfälle, vilket i sig inte var ett problem eftersom vi inte hade köpt några insatser i lådor, diskställ och dylikt eller ens handtag, och dessutom finns det ALLTID saker man behöver på Ikea. Men båda barnen var på sitt allra minst shoppingsamarbetsvillga humör. En förjävlig dag, rent ut sagt.

På tisdagen fick vi VATTEN och avlopp installerat. Och diskmaskin, förstås.

Sedan har vi ärligt talat inte gjort så mycket mer. Lastat in saker i skåp. Satt dit handtag och barnsäkerhetsspärrar. Satt upp öppna hyllor. Eller, ja, det innebär ju att vi faktiskt gjort en hel massa Men vi försökte (försökte) ta det lite lugnt också innan semestern var slut. (Nej, vi lyckades inte.)

Måndag-tisdag den här veckan var elektrikern här och drog el till de sista sakerna – fläkt, lampor, uttag. (Samt gjorde ett sort fult hål i väggen över kylen, vilket innebär att jag måste ställa mig och putsa kalkputs, vänta någon månad, spackla och måla. På ett väldigt otillgängligt men väldigt synligt ställe.) Så nu finns det liiite belysning. Sätta upp de flesta lamporna ska vi göra själv när vi hinner. (Ja, det är mycket annat att hinna just nu.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *