Pratar och sjunger

Han pratar många ord. Det dyker upp nya hela tiden. En del ganska välartikulerade. De flesta dock så att bara vi förstår. En del påminner om kinesiska så till vida att det egentligen knappt kan märkas skillnad på två ord som på hans ”språk” låter nästan lika, fast liiite olika – och är helt olika saker.

Han sjunger. ”Li-il ka, li-il ka, li-il — kaaa” och blinka lilla stjärna. Samt glada sånger han hittar på i stunden ”Schlaschla -la-la-la, Schlaschla -la-la-la” när han ska få flaska (schlaschla). Sjunger glatt med i låtar på radion som han gillar.

Han gillar att läsa böcker
Gillar att köra dockvagn. Och andra vagnar.
Gillar att laga mat och duka – på lek och på riktigt.
Gillar allt som har med bilar att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *