Jag funderade häromdagen på om jag skulle förnya mig

Alltså om jag skulle byta utseende på bloggen – eller ”tema” som det så fint heter.

Så jag gick in för att titta på olika teman man kunde byta till. Det finns en förhandsgranskningsfunktion, men den funkade uppenbarligen. Alltså var enda sättet att testa en ny att aktivera den.

Men eftersom det är något knas med publiceringen sedan en tid tillbaka så är det någon sorts fördröjning – publicerade saker syns inte förrän efter ett par timmar. Alltså var jag tvungen att gå in och göra ett helt nytt inlägg som jag förhandsgranskade för att kunna se hur ett tema såg ut i fullstorlek. För varje tema, alltså. Jädrar vilket jobb.

Dessutom insåg jag att jag var ganska kräsen. Jag vill ha med tid för publicering, bra kontrast, inte ha fixerad textbredd, och en massa andra krav.

Stora krav. Omständlig process för att undersöka varje tema.

Ser ni så stor skillnad det blev i slutändan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *