Nä, den jackan dög inte heller…

Jag kollade på Blocket och Tradera efter jackan som ni föreslog. Och osannolikt nog hittade jag en sådan jacka på Blocket. Rätt storlek, gott skick, bra pris.

Bara en hake: när vi visade bilden för åttaåringen tyckte han inte alls den var rätt. För tunt tyg. (Jag försökte övertyga honom genom att leta fram min gamla fjällrävenjacka i vad jag tror är motsvarande tyg, men han blev bara mer övertygad om att det var fel.) Så vi lät bli.

Några dagar senare köpte min man istället en jeansjacka åt honom på Myrorna. När han kom hem med den sa åttaåringen ”Kan man färga den grön?”.

Men den får duga. Innan han vuxit ur den nuvarande jackan helt så har han kanske hunnit acceptera att jeansjackan är blå :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *