Man ska inte döma hunden efter håren

För några år sedan fick jag en sekatör av min kusin. En blommig sekatör. Till på köpet låg den i en snygg kartong; jag tror till och med att det stod nånting om Victoria & Albert museum eller nåt sånt på förpackningen. Jag tackade snällt men tänkte i mitt stilla sinne att den där är nog inte mycket att ha. (Min kusin har ingen trädgård och jag förväntar mig inte på något vis att hon kan något om sekatörer.)

Det är nog den bästa sekatör jag haft. Definitivt den jag använder hela tiden.

Men trots sin blommighet så lyckas jag min vana trogen förlägga den överallt. Jag tycker att jag lägger den på fullt synliga och bra ställen, men den syns faktiskt inte förrän man kommer jättenära. Märkligt sånt där.

Så nu ligger den nånstans därute. Jag hittar den inte. Nå, jag har hittat den till slut alla andra gånger idag, jag hittar den nog imorgon också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *