När bloggandet blir en geggig propp

Ibland är det tomt på bloggämnen i huvudet. Bloggandet är ju något som kommer av ett behov att skriva om något, och ibland finns det helt enkelt inget som engagerar på ett sätt som kräver att jag skriver.

Ibland finns det bloggämnen, men det blir ändå inget skrivet. För att jag saknar ork, eller tid, eller kraft att fokusera. Eller bara helt enkelt inte har lust eller kommer mig för. Och det är liksom lugnt. I alla fall så länge det bara är några enstaka bloggämnen som ligger på vänt. Då går det liksom att låta bloggtrådarna rinna av för stunden och veta att de finns där när tiden och orken och det andra infinner sig.

Men om det blir för många bloggämnen som ligger där på vänt så blir det liksom en stor propp, som ligger och är i vägen för allt annat. Små lösa trödar som ligger och blockerar tillvaron. Ett stort moln av röra i huvudet. Ett stort borde som ligger och stör tillvaron. Många kvällar när jag sitter och liksom försöker komma till skott fast inte riktigt orkar, så det blir aldrig av. (Jag borde sova då istället, ja.)

Inte blir det bättre av att geggan i huvudet just nu är stor i övrigt också. Av allmän trötthet, typ. Behöver semester. Och tid att kunna göra saker direkt när de dyker upp i hjärnan, istället för att samla på hög till senare.

Vilket väl för övrigt är just samma sak som semester?

Det blir för övrigt inte heller bättre av att kroppen går och väntar på mens som liksom aldrig kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *