Stockholms tunnelbana med en femåring från landet

Vi har varit i Stockholm i helgen. Vi anlände med tåg strax innan sju i fredags kväll, och begav oss vidare från Stockholms C via tunnlar och SL:s biljettkontor till tunnelbana.

Stressen i tunnelbanan slår liksom omedelbart emot en, fastän jag liksom fick känslan av att just vid sju en fredagkväll var en ganska lugn tidpunkt. Men min femåring, som jag gick och höll i handen, var en tydlig kontrast till detta. Han gick så långsamt att andra höll på att snubbla på oss. För han hade så många saker att titta på och ta in. Och han hoppade lyckligt när han fick veta att vi skulle åka tunnelbana. Jag undrar hur många av de andra resenärerna den kvällen som kände samma glädje över en resa i tunnelbanan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *