Skev men kanske på väg till rätsida

Det har varit en skev vecka. Jag har känt mig allmänt skev, ända fram tills i förmiddags. Stökig måndag, med synundersökning som sabbade förmiddagen jobbmässigt och sedan tvungen att gå tidigt från jobbet. Tisdag med jobb hemifrån, mens, tandläkarbesök och jobbmässigt en väldigt mentalt påfrestande dag. Sedan massage på kvällen, kombinerat med en spirande förkylning. Onsdag med vab, egen halvförkylning och stormförberedelser. Torsdag med vab, storm, strömavbrott och själv hemma. Fredag med storm, strömavbrott och slutligen ström och man tillbaka. Och slutligen lördag med årets första riktiga snö (som regnat bort idag).

Det har varit en mentalt påfrestande vecka. Inte fysiskt jobbig, men alldeles för lite vanliga dagar, alldeles för lite tid för mig själv.

Efter det har det varit väldigt skönt att göra korv idag. Nu är jag lite fysiskt trött. Nu mår jag bättre :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *