Mera väntan – och trötthet

Igår pallade jag inte vänta längre på att på veta när jag skulle till läkare eller om de alls fått remissen, så jag letade reda på numret till den klinik jag antog det borde vara som fått remissen, och ringde dit.

Där fick jag, till skillnad från Vårdcentralen, prata med någon direkt (inga telefonköer). Jodå, min remiss hade kommit i måndags, och jodå, en kallelse var skickad till mig (den har kommit idag). Så jag har tid torsdagen den 27 mars.

Idag är jag enormt trött i ögat. Och för den delen i hela vänster sida av huvudet. Och nu på eftermiddag-kväll har jag även huvudvärk. Diffus till största delen, men med en tydlig och intensiv punkt i tinningen.

Så där som jag hade en hel del hösten 2006, efter nackskadan. När jag stundtals trodde att det måste vara en hjärnblödning eller nåt. Fast så illa är det inte nu.

Och jag vacklar. Vacklar mellan att tro att det nog är en hjärntumör, och att tro att det är någon allvarlig ögonsjukdom, och att tro att det bara är ett skumt slutkördhets- och ångestsymptom.

Vacklar mellan tvivel och hopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *