Packa och planera

Vi förbereder oss. Skriver listor. Läser igenom interrailvillkor. Skriver ut restidsplaner. Tvättar. Bygger högar med saker som ska med. Planerar vad vi vill se i Paris. Funderar över vad vi vill göra i Bretagne. Försöker komma till nån sorts beslut eller plan eller tanke om hur mycket och när vi vill hyra bil därnere. Försöker bli kloka på hur vi bör göra med telefoner och nätkoppling och annat sånt. Tömmer kameror på bilder. Skaffar kartor och studerar. Läser på om franska metron. Packar ner försäkringsinformation.

Tänker. Planerar. Tänker mer. Tänker vi på allt?

Rätt mycket tror jag vi tänker på, i alla fall.

Att planera en resa ger gott om utrymme för att sno in sig i sina tankar om man är lagd åt det hållet.

Gott om plats för katastroftankar också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *