Dag 7: Musslor hos Adrien (4 juli)

Det är svårt att lyckas skriva regelbundet när man utnyttjar dagarna till max :-) Och det är svårare att komma ihåg vad man tänkte skriva några dagar senare :-(

På fredagen tog vi bilen och åkte norrut längs med kusten. Vi var ute och vände vid Bilfot och tittade på utsikten, innan vi åkte vidare in till Paimpol och försökte hitta lunch.

I hamnen i Paimpol finns det gott om restauranger av det slag som man inser redan från början att de är inriktade på en annan publik, både ekonomiskt och i övrigt… Vi vuxna ville ha musslor och barnen fisk, och vi vuxna ville dessutom inte bli ruinerade. Och det är alltid en utmaning att samtidigt som alla är hungriga och trötta försöka leta reda på något som motsvarar allas önskemål. Men vi var lyckosamma, och efter en stunds undersökningar hittade vi lilla Snack-baren Chez Adrien – lite längre upp från hamnen, lite mindre, lite mindre flashigt och med annan typ av möbler, lite mer rätt känsla och lite billigare – men absolut inte sämre! Underbara moules frites till oss vuxna, jättegoda fish and chips till barnen.

Därefter åkte vi vidare till den långa smala landtungan Sillon Talbert. Tyvärr började det regna, så vi gick inte så långt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *