Idiotkropp

Enligt grundprincipen ”menscykeln är 28 dagar” borde jag fått min mens den 13 januari.
Enligt mensappens gissning borde jag fått min mens den 10 januari.
Enligt min egen gissning utifrån när jag oftast borde fått den borde den kommit någon gång mellan den 9 och den 14, ungefär.
Än så länge har den inte kommit…

Den 5 januari kändes det verkligen som att den var på väg. Jag var kraftigt påverkad, lite ont men väldigt låg både fysiskt och mentalt. Men mensen kom förstås inte. Även någon dag senare var det liknande, fast inte lika illa. Och hela den veckan drogs jag med en massa huvudvärk.

Och som sagt ingen mens ännu.

Så vad ska jag tro? Det finns ju så många varianter. Det kan vara så att mensen hoppade över – det händer enstaka gånger – och att den där måndagen den 5:e helt enkelt var allt det blev av mens. Eller å var det i själva verket kraftig ägglossningskänning. Det är en minst lika rimlig förklaring till hur det kändes den dagen, men jag bara antog att det var mensen det borde handla om, eftersom det stämde bäst i tid. Och i så fall borde jag få mens nu på måndag den 19.

Eller så var det något helt annat och kroppen är helt ur cyklerna.

Jävla kropp.

Nåja, det lär väl visa sig tids nog.

One response to “Idiotkropp

  1. Pingback: Sanne skriver » Äntligen kom den förbannade mensen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *