Smaken är som baken

Det är på något vis också lite fascinerande att googla om Robin of Sherwood och läsa folks åsikter.

För alltså, när jag tittade på det en gång i tiden, här hemma i Sverige, så minns jag det som att det betraktades som lite suspekt att titta på, och som jag minns det så var det inte alls särskilt många som tittade på det. Jag var i vanlig ordning en udda fågel. Och det bidrar väl till min känsla av att det är pinsamt att sitta och glo på det här igen – om det var pinsamt när jag var femton så lär det väl vara etter värre nu, liksom.

Men googlande på Robin of Sherwood ger oändliga mängder av lovord. Det verkar som att typ halva England såg det här på den tiden det gick (ja ja, jag överdriver ofantligt, men ändå), och det finns mängder av nutida recensioner som ungefär säger att det här är bland det bästa som gjorts för TV – eller åtminstone det bästa som gjorts om Robin Hood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *