Ett meddelande till dig som nyss hittat hit och förväntar dig en miljöblogg

Min blogg nämns alltså i den här listan över miljöbloggar. Jag är rörd och hedrad över omnämnandet och beskrivningen:

Sanne skriver inte bara om ett ekologiskt leverne med vegetarisk matlagning och egenodlade grönsaker, trots att hon är både ekolog och miljövetare. Hon skriver också om livets små stunder, vilket gör hennes blogg till något särskilt. Det är inte ofta en för mig tidigare okänd blogg berör, men det gör Sannes ord. Därför får hon en alldeles särkskild plats i denna lista över bloggar som inspirerar till en miljömedveten livsstil.

Men du som hittat hit till min blogg via den listan blir kanske besviken. Just för tillfället är det ganska lite miljö i den här bloggen. För jag skriver om det som rör sig i mitt huvud, och för närvarande är det mindre av miljö och mer av annat.

Du är förstås välkommen ändå!

Vill du läsa specifikt om miljö här i bloggen, så finns det här: sanne.wblogg.se/category/miljo/

 

2 responses to “Ett meddelande till dig som nyss hittat hit och förväntar dig en miljöblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *