Budskap?

Det finns för övrigt en intervju med Michael Praed (eller rättare sagt, slumpmässigt bortklippta delar av en intervju; jag har för mig att andra delar av samma intervjutillfälle finns som extramaterial på någon av DVD:erna) på youtube, där han bland annat får frågan om seriens budskap, varvid han i huvudsak svarar att det får man fråga Kip Carpenter om, och själv ser han det som att han gör ett jobb, att porträttera den här mannen (Robin) och säga sina repliker – men att det är lite svårt att svara på det objektivt nu när han är mitt uppe i det, så fråga mig gärna om ett år igen. (Länk till den delen av intervjun.)

Jag undrar om någon ställde frågan igen senare. Det hade varit intressant att veta vad han svarade i så fall. För mig, efter alla tankar jag brottas med kring hjältar, är det svårt att inte se något budskap – även om det kanske är svårformulerat, och även om avsikten med serien kanske bara var underhållning.

Oavsett vilket är intervjun i all sin rörighet sevärd och charmig :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *