Jag ska bara…

När man står där och fixar med något… Rensar ogräs. Gräver. Målar. … då vill man ju göra klart. Och så blir man toanödig. Men alltså, man vill ju liksom inte avbryta i det man håller på med. Utan göra klart först. Speciellt eftersom det är så bökigt, för man måste ju tvätta händerna och kanske plocka av sig utrustning eller ställa ifrån sig saker innan man kan gå på toa.

Så då väntar man. In i det längsta.

Och sedan är det bråttom. Och då är det fortfarande så att man måste göra det där som man måste göra innan mn kan gå på toa. Alltså tvätta händer och ställa ifrån sig saker och så vidare. Och det är ju ännu svårare när man har riktigt riktigt bråttom.

Besvärligt blir det.

Att man aldrig lär sig.

Och så har man mage att klaga på barnen när de är små när de gör på samma sätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *