Jag tror de har grejat med wblogg

Det är ju inte ett smidigt ställe att ha bloggen på ens från början –> sanne.wblogg.se/om-wblogg/

De senaste dagarna har sidan gått ner i flera omgångar. Och idag så gissar jag på att de har flyttat alltsammans på något vis. För plötsligt övergick alla åäö till konstiga tecken. Utom för de inlägg jag publicerade efter det.

Sedan verkar det som att de försökte lösa det, för under en kort stund så var det istället de gamla inläggen som såg okej ut igen, och i de nya fanns en annan variant på åäö. Men sedan bytte de visst tillbaka igen…?

Och det tredje inlägget jag postade idag, strax efter de två andra, har samma fel som resten av alla andra gamla blogginlägg.

Dessutom ser det precis lika fel ut i adminläge.

Och de verkar ha tappat bort min widget för att visa kategorier.

Jag funderar på om det börjar bli dags att försöka göra det där jobbet med att flytta hela bloggen. Innan allt kajkar ihop.

EDIT: Och det här inlägget ser ut som det ska… Jaja. Förvirrande är vad det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *