Bindbyte

Jag har sedan många år varit en trogen användare av Always bindor. Det började när de dök upp när jag var runt femton, som en tunnare binda som var ett dyrt men tacksamt alternativ vid vissa tillfällen, till exempel när man skulle stå på scen i danskläder och senare vid all dansträning. Och när jag flyttade hemifrån (eller när det nu var) övergick jag helt till tunna Alwaysbindor.

Dem har jag hållit kvar vid.

Men förra sommaren råkade jag i Hamburg köpa ett paket Alwaysbindor som var parfymerade – Hu så hemskt!

Och för ett tag sedan dök det härhemma upp Always-binor som ”neutralizes odours” eller nåt sånt. Numera finns det bara sådana att köpa.

Sånt vill jag inte ha. Så nu har jag bytt – numera köper jag Icas bindor.

3 responses to “Bindbyte

  1. Pingback: Nu marknadsför de luktfria bindor | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *