Statusuppdatering

Älsklingens förkylning blev det inte jättemycket med. Han fick sina cellgifter enligt plan i torsdags. Och cellgifterna jagade liksom bort förkylningen (märkligt sånt där). Och nu mår han sådär oförskämt bra för att vara nyförgiftad och är igång och gör saker och allt.

Sjuåringen mår också rätt bra nu, långt mycket bättre än före jul, både i skolan och hemma, och det finns gott hopp om att det ska kunna fortsätta i rätt riktning.

Tolvåringen tittar numera med oss vuxna på Doctor Who ungefär varenda gång vi tittar. Och det känns bra, för med en nästantonåringen som egentligen inte har något direkt intresse av att prata med eller umgås med föräldrarna är det ju ganska bra att ha något gemensamt intresse. Och något som han uppskattar mer än lillebror där han får känna sig stor på ett rimligt sätt.

Själv är jag skrovlig i halsen. Och årets tomater och paprikor är inte sådda eller ens påtänkta, men det får vänta tills vi är tillbaka från sportlovssemester.

One response to “Statusuppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *