Helgverke

Idag har vi sått gräs i den där ”rännan” vi grävde i igår. Och gröngödslingsblandningen honungsfacelia-blodklöver-bovete – mest för att det kan vara bra med lite blommor i också, för insekterna och för att det är vackert, och klövern kanske kan bilda lite matta. Och så lite blåklint och kornvallmo – för att det är vackert och behöver finnas, typ.

Och så har vi lagt ut markväv på ett nytt parti bredvid. Satt dit pallkragar. Fyllt den första med tre säckar jord och satt dit älsklingens drivbänk, och så har vi sått franska rädisor, karottmorötter, majrovor, brytsockerärt (Tom Thumb), samt japansk sodaört (som vår kompis i Uley skickat).

Det känns i kroppen att vi jobbat den här helgen. Vi. Båda. Tillsammans.

2 responses to “Helgverke

  1. Pingback: Rädisor | Sanne skriver

  2. Pingback: Blommor, bad och tonår | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *