Både loop och låsning

Imorse fanns det tankar i huvudet, tankar som formulerade sig till ett blogginlägg medan jag stod på busshållplatsen, ett blogginlägg om den nuvarande situationen.

Men huvudet tycker nog att tankarna är jobbiga. Under dagen har tröttheten tagit över, och jag har känt mig som att jag knappt sovit inatt heller, trots att jag har det. Mensen har väl hjälpt till att slå ut mig. Fast det har liksom inte bara varit mensen. Det är som att huvudet stänger av. Att huvudet inte orkar eller vill tänka, för tankarna är så jävla jobbiga och huvudet vill liksom inte dit. Så det blir total blockering.

Nästan omöjligt att jobba.

Och jag kan inte ens hitta tillbaka i huvudet till vad det var det där blogginlägget skulle handla om. Så jag fastnar konstant på att försöka hitta det jag inte hittar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *