Vi har alldeles fantastiskt underbara vänner

Igår kom ett gäng vänner inifrån byn och hjälpte till här. För att de vill hjälpa oss med det de kan i den situation vi befinner oss i. Och för att praktisk hjälp med sånt vi inte hinner och orkar och mäktar med i nuläget är den bästa hjälp vi kan få. Typ.

Så igår kom de med släpkärra (lånat från andra vänner) och lastade på vårt ris från häckklippningen och körde och lämnade det på återvinningscentralen och köpte med jord hem när det ändå kördes släp, och lastade sedan på en omgång blandat skräp som också skulle till återvinningen och lämnade det också. Och de bytte däck på bilen också. Och så fanns det med kaka (som en annan hade bakat) och bullar och ost och kaffe och hela köret, och så fikade vi i orangeriet.

Och idag har det varit vänner här i två omgångar, som suttit och fikat och pratat och låtit mig och framför allt älsklingen vara människor.

Det är fantastiskt värdefullt att ha vänner omkring sig när livet är jobbigt.

One response to “Vi har alldeles fantastiskt underbara vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *