Det ondaste av allt: att sitta

Det är farligt att sitta för mycket. Det är det farligaste man kan göra. Så en vacker dag kommer jag att dö för att jag satt för mycket när jag sörjde min make och inte orkade göra saker. Och för att jag satt ner och skrev av mig mina tankar och bearbetade livet.

Ibland är jag trött på all jävla klokskap som talar om för mig att det jag behöver göra för att må bra minsann är dåliga på andra sätt som samhället anser är viktigare.

Samhället tycker säkert också att älsklingen dog för att han satt när han diskuterade om högt och lågt med alla vänner av olika slag och på olika håll via sociala medier. Att han förr om åren flög runt som en duracellkanin i olika sammanhang, och även verkar ha gjort det som föreläsare på senare år, är liksom skitsamma.

Nu tar vi och gemensamt förbannar den som uppfann stolen. I samhällets namn. Amen. *IRONI*

One response to “Det ondaste av allt: att sitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *