När posten kommer

Igår var det en sådan där dag när det blev uppenbart att den officiella världen registrerat att du är död. Postleveransen bestod av fyra C5-kuvert. Alla kopplade till att du registrerats död. Ica talade om att det finns 56 kronor (eller vad det var) på vårt gemensamma Icakortskonto (som vi inte betalat med på måååånga år) och att ditt kort slutar gälla nu. Alecta (vem nu det är) konstaterade att de kollat i sin databas och att det inte fanns några pengar som skulle utbetalas. KPA skickade en blankett som skulle fyllas i. Och så var det någon bank som konstaterade att du inte har några pengar där. Typ.

Idag var det bara ett C5-kuvert. Och det handlade om att hemförsäkringen nu är överflyttad på mig, och då tycker visst Anticimex att de ska komma hit och kolla, eftersom det är en ny försäkring.

 

2 responses to “När posten kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *