Snart i en apokalyptisk tröja

Du gick nästan alltid klädd i t-shirt. Oftast svart. Oftast med något lustigt eller märkligt eller obskyrt tryck. På senare år väldigt ofta från olika sortrs kickstarterkampanjer. (Som den du fick med dig i graven.)

I höstas var det för en gångs skull min tur. Jag var med och bidrog till att Robin of Sherwood and the Knights of the Apocalypse skulle kunna bli av. Och på köpet skulle jag bland annat få en t-shirt med tryck. Äntligen skulle jag också få en tröja som kunde mäta sig med dina ;-)

Idag har jag fått mejlet där de frågade efter önskad storlek. För nu är inspelningen klar och t-shirten snart på gång…

One response to “Snart i en apokalyptisk tröja

  1. Pingback: Tröja | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *