Ensamstående

Ensamstående förälder… Det är sånt man blir om man valt helt fel person att skaffa barn ihop med. En sådan där som man av någon anledning måste få bort barnen från – eller en sådan som sticker från föräldraskapet. Någon som inte alls funkar i föräldrarollen, liksom.

Man kan också bli delvis ensamstående förälder om den andra föräldern är någon man i längden inte klarar att leva med, även om hen funkar som förälder. Men då är man ju inte helt ensam om föräldraskapet – det finns trots allt en person till att stämma av med och en person till att dela ansvaret med, även om man inte kommer överens.

Men man ska ju liksom inte bli ensamstående förälder för att man faktiskt valt den allra allra bästa att skaffa barn med, den där som faktiskt var en riktigt bra pappa åt barnen och som man delade föräldraskapet alldeles utmärkt med. Det är FEL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *