Och vad ska jag göra med alla dina tidningar?

Jag har försökt ta hand om tidningshögarna i soffbordet idag. Sex fack för tidningar som fylls till bristningsgränsen blir ju en del till slut. Och ska man kunna tömma det här rummet så är ju det ett steg på vägen.

Rätt många av tidningarna var förstås dina. Level, Linux Voice, Communications ACM, Sonic, Mojo, och så vidare.

Jag har burit upp dem däruppe. För de allra flesta fanns det tidsskriftssamlare. I de allra flesta tidsskriftssamlarna fanns det plats.

Men på längre sikt… vad ska jag spara? Det känns ju dumt att slänga alltsammans. Men jag kommer inte att läsa dem. Är det något av det som är relevant för barnen? Eller är det någon annan jag borde ge dem till?

Alla dessa beslut…

One response to “Och vad ska jag göra med alla dina tidningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *