Min vilja sitter i skogen och skogen är nerhuggen

Det är svårt att hitta viljan. Viljan att göra saker. Viljan som i lust och önskan, inte samvete eller förnuftstankar. Min vilja sitter i skogen, och vartenda träd i den skog är nerhugget. Borta.

Det är så svårt att hitta kraften och motivationen.

Och jag känner mig så ensam. Ja, jag har två barn. Men de har fullt upp med sitt datorspelande. De skiter ärligt talat fullkomligt i vad jag gör, bara deras tillvaro flyter på och de får mat då och då. De har inget intresse av att göra saker tillsammans med mig. Jag är ensam i att bry mig om tråkgörat som behöver göras, och jag är ensam i de saker som jag vill glädjas åt tillsammans med någon annan. Jag har ingen att kämpa tillsammans med mot ett synnerligen oklart mål. Jag är ensam i min luddiga strävan mot den vilja jag knappt hittar.

Jag drunknar i en hopplöshet.

 

3 responses to “Min vilja sitter i skogen och skogen är nerhuggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *