After all this time

Den här tröjan (och möjligheten att beställa den) dök upp i mitt facebookflöde tidigare idag:

snapeJag skulle vilja ha en sådan. Fast utan de två nedersta textraderna.

Inte för att på något sätt förminska Alan Rickman – han är fantastisk, hans tolkning av Snape är fantastisk… Men jag skulle föredra att ha tröjtrycket mer öppet för alternativa tolkningar.

För det skulle nästan kunna vara du som hade den där siluetten. Och även om jag har svårt för tanken på löften om evig kärlek och inte vet vad som händer i resten av mitt liv nu när du inte finns kvar, så känns det som en relevant parallell på något sätt, eller hur man ska uttrycka det. Jag skulle vilja kunna lägga in dubbla betydelser i tröjan.

Och det är ju för övrigt inte bara Rickman som dött i år, liksom.

Men med de där sista raderna… så vet jag inte. Jag låter nog bli.

För övrigt kan tröjan ändå bara beställas i två dagar till, och så snabbt skulle jag väl ändå aldrig kunna bestämma mig :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *