Nu har jag nog slängt ditt sista blod

Tömmer papperskorgen i sovrummet. Det är typiskt en sådan där papperskorg som det inte slängs så hemskt mycket i men som är smidig att ha där – och som man, eftersom man inte har någon vana på att tömma den ofta, gärna proppar mer än nödvändigt full innan man tömmer. Och nu var den långt mer än full och jag hade mer som skulle stoppas i den. Så jag tog ner den och hällde över innehållet i en påse för vidare utbärning till soptunnan.

Snytepapper med blod från när dina slemhinnor varit kassa efter cellgiftsbehandlingar.

Någon gammal mikrolaxtub.

Och allra längst ner en gammal kondomförpackning.

Det var helt uppenbart väldigt länge sedan papperskorgen tömdes senast.

(Nu blev det nog för privat igen för en del läsare. Men alltså, det är så här det är. Om jag tar bort alla den sortens detaljer så blir det liksom inte en beskrivning av det som rör sig i mitt huvud och min tillvaro.)

One response to “Nu har jag nog slängt ditt sista blod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *