Nu är jag en

Det var knepigt när man var två föräldrar. Att hinna med allt. Matlagning, disk, städning. Gräva kattlåda. Handla mat. Planera mat. Laga trasiga saker, fixa saker som krånglar. Skaffa skor och kläder till barnen. Fylla i blanketter och planera aktiviteter och samordna kompisar och kalas och läger. Göra ställningstaganden om vad barnen får och ska. Prata med barnen. Göra roliga saker. Lära barnen saker. Titta på film med barnen. Engagera sig i deras intressen. Tjata på dem om att de ska göra saker. Motivera dem. Hjälpa dem. Vattna. Rensa ogräs. Ta hand om grönsaker och frukt i trädgården. Renovera hus. Laga bil. Köra iväg med skräp till återvinningsstationen. Träna. Tvätta håret. Ta hand om sig själv. Göra något roligt. Inte stressa. Hinna ta det lugnt. Och en massa massa annat.

Det gick inte riktigt att få ihop när man var två föräldrar. Nästan, men inte riktigt.

Nu är jag en förälder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *