Sanslöst trött

Jag har väl inte gjort så mycket ansträngande idag? Suttit och jobbat på distans. Hämtat hem ett barn lite tidigare från skolan. Följt med ett annat barn till vårdcentralen för minsta sortens operation (okej, det är lite ansträngande att vara mamma till någon som har ont). Kommit hem, fikat, jobbat lite till, lagat mat.

Inget av barnen ville givet diverse saker gå på sina aktiviteter ikväll. Så vid tio i sex på kvällen gick jag och la mig för att vila en stund. Och sov som en stock till 19.30. Orkade fortfarande knappt ta mig ur sängen. Har nu lagom medvetslös och sömndrucken lyckats sätta igång en diskmaskin och lyssnat på en läsläxa. Fortfarande sanslöst trött. Klockan är tio i nio på kvällen.

One response to “Sanslöst trött

  1. Pingback: Trött ikväll också | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *