Jävla kropp! :-[

Jag har ont i ryggen.

Det är inget nytt för idag, eller ens för igår. Jag tror i princip att jag hade det hela förra veckan också. Fast då var det mindre. Och satt liksom inte i hela tiden, utan det var mest på morgonen, när jag nyss vaknat.

Nu sitter det banne mig i hela dagen.

Det onda sitter i ryggslutet. Ryggen stelnar till… Och ja, jag brukar ha ont där periodvis. Fast det var länge sedan sist.

Och ja, det går att hitta vettiga förklaringar. Vi sover ju sedan över ett år tillbaka i en bäddsoffa. Den är 140 cm bred, så det är lika brett som vår säng var, men bäddsoffan är mycket hårdare. Och det är väl inte konstigt att tänka sig att ryggen blir känsligare under graviditeten. (Våra nya sängar ska komma idag, är det sagt. Men efter allt strul som varit ropar jag inte hej än…)

Jag försöker låta bli tanken att något skulle ha blivit knas av den där inbromsningen jag skrev om häromsistens. Jag vet att det är långsökt. Och osannolikt. Men varandes den jag är, så kan jag inte släppa tanken helt

Idag har det dessutom tillkommit något litet ont precis under baken/i överkanten av baksidan av låret. Bådar inget gott?

Annars då? Jo, jag har kräkts en gång. I morse. Jag orkade inte stå emot reflexen. Fast det kom i princip inget, magen var ju liksom helt tom.

Men i övrigt har illamåendet faktiskt lugnat ner sig *peppar peppar* Inte så att det är helt borta, men det finns där framför allt på morgonen, och jag behöver inte äta konstant för att hålla det i schack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *