När då?

Under förra graviditeten kände jag aldrig av några sammandragningar eller förvärkar. Ingenting. (Förrän en dryg timme efter att vattnet gått och förlossningen drog igång.) ”Nej, men det är inte så konstigt”, sa andra gravida. ”Du är förstföderska. Vänta till nästa gång du är gravid, då kommer du säkert också att ha förvärkar.”

Under förra graviditeten läckte aldrig mina bröst. Inte en droppe mjölk, förrän bebisen var född. Då kom det med besked. (Och sedan läckte jag massor och länge ) ”Nej, för du väntar ju bara första barnet – men vänta till nästa gång du är gravid. Då kommer du förmodligen att börja läcka mycket tidigare!”

Jaha. Nu är det nästa graviditet. Och, tja, jag är ju ”bara” i v 29 än…
Så jag undrar – hur blir det den här gången?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *