Usch och blä och fy :-(

Innan idag fick Simon feber, som togs ner med alvedon. När det var dags för andra omgången alvedon var han dock inte på humör, vilket nog i slutändan ledde till att alvedonen togs för snabbt – och då kräktes han. (Annars hade han nog inte kräkts sedan 8 i morse; detta var vid 7-tiden ikväll.)

Jonatan verkar inte ha drabbats än, peppar peppar. Visserligen har jag bytt 7 bajsblöjor idag, tror jag, men han är inte lös imagen, snarast tvärtom, och får liksom inte ut allt på en gång. Jag tror snarast det är tänder som bråkar med honom. Men han är gnällig av förkylningen.

Annars känns det… ensamt. Vi har huvudsakligen försökt dela på oss idag, med ansvar för varsitt barn, så att inte J ska bli smittad i onödan. Men det blir ensamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *