[Gammalt & blandat]

Det är skönt att inte vara gravid.
Det kände jag väääldigt snabbt efter förlossningen.
Nog för att det är jobbigt med bebis, på en massa vis. Men det är himla skönt att slippa vara gravid.

Och väldigt snabbt infann sig en annan känsla. En känsla av att vi på ett helt annat sätt var en komplett familj. Inte bara ”nu har vi fått barn”, utan ”nu är vi en familj – det här är vår familj”. En helt annan känsla av att nu var vi klara med det här och kunde blicka framåt. En bra känsla

Fler barn blir det inte. Och om jag nånsin skulle tvivla – vilket jag inte gör – så räcker det att slänga in lite sjukdom för att tydliggöra. Jag vill INTE hantera tre kräksjuka barn och vara sjuk själv. Aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *