Antiklimax

Idag skulle vi beställa köket. Vi tänkte passa på medan vi har svärföräldrarna kvar på plats, så att vi kunde få lite hjäp att hantera ungarna under tiden. Just när man ska ställa de sista viktiga frågorna och se till att allt blir rätt känns det som en bra sak att inte samtidigt försöka roa två ungar, springa och byta blöjor, springa på toa, svara på frågor om när man är klara, springa runt med obalanserad bebis som ska gå och dra i allt, och så vidare och så vidare…

Man kan inte beställa tid på Ikeas köksplaneringsavdelning. Man bör satsa på tidigt en vardag. Men tidigt var inte görbart p.g.a. jobb och en del annat. Å andra sidan, idag borde inte vara den stora Ikeadagen, med tanke på att många är lediga torsdag-söndag. Om de hämtade mig lite tidigare från jobbet borde det funka.

De hämtade mig 15.25. Och när vi kom till Ikea var det inte många bilar på parkeringsplatsen. Riktgt tiktigt lite folk. Perfekt!
Likadant var det inne på Ikea.
Ändå tills vi kom till köksavdelningen…
Vi köade en stund, med några enstaka framför oss. Sedan fick vi besked på att det var många fler i kö egentligen, och att de inte kunde garantera oss att hinna få hjälp innan stängningsdags vid åtta!
Vi satte i alla fall upp oss på kölista och gick och drällde ett tag till. Men när det efter en dryg timme fortfarande var alldeles för många före i kö, gav vi upp. Det blev inget kök beställt idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *